Strul

En unge hoppar av från sina universitetsstudier och det blir problem med ekonomin för henne. Man behöver pengar! Kanske inte någon större revolutionerande upptäckt för de flesta men för henne en chockerande sak att inse.
 
Panik i lägret! Ungen måste hem till stora staden och ordna massa saker. Arbetsförmedling, Försäkringskassa, universitet… ja det är bara att tänka på någon myndighet och hon måste säkert kontakte det också.
 
Alla grejer som drällt hos mor och far i en vecka är nu på väg hem till ungen igen. Och tänk, vilken ordning här är helt plötsligt! Det är tyst och lugnt…nästan lite kusligt faktiskt.
 
Vad ska vi föräldrar göra mer än slita vårt hår, sucka tungt och tänka några väl valda ord om dumma obetänksamma ungar? (Väl valda ord? Glöm det!!!!!! Men de sägs inte högt)
 
Sorry, skotska högländerna och turisterna där. Ni får klara er utan mina krafter några dagar. Mina Gudinnekrafter ägnas nu åt mitt barn så det löser sig för henne. …. Men det är klart att jag kommer att ha er i tankarna någon liten stund då och då – kan inte svika er helt heller  
(Kanske jag kan fixa till någon rea på golfattiraljer den här veckan)
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Strul

  1. Daniel skriver:

    能搞个语言工具条么?
     
    Could you add a language tool bar ,please?  yeah  PLEASE
     
    SO I CAN READ IT     THANK U
     
     
     
    C`est La Vie

  2. Alistriona skriver:

    ..ååå låter verkligen härligt med skotska högländerna…hoppas att det inte regnar för mycket!!

  3. skriver:

    Diary?hehe

  4. liz skriver:

    I can\’t understand …maybe it\’s french,isn\’t it?

Lämna en kommentar